Sep 11 2014

Vedran Pućo je novi bubnjar Atlantide

vedran_cover

Nakon selektiranja petnaestak prijavljenih kandidata i održane audicije, naš izbor je pao na ovog momka iz Kostolca koji se bavi muzikom i bubnjevima godinama unazad, a mnogi ga znaju po radu sa bendom The Static.
Verujemo da ćemo sa Vedranom ispisati neke nove stranice u Atlantidinoj istoriji i da će on itekako opravdati naše poverenje.Ovim povodom Vedran je izjavio sledeće:

“Pozdrav fanovlju Atlantide!
Ovom prilikom ću vam se predstaviti kao novi član istoimene grupe onima koji me ne poznaju. Moj dosadašnji i dalji rad je zabeležila grupa The Static u kojoj sam takođe bubnjar! Grunge bend iz Srbije koji ima izdat jedan album i EP (One Records). Pored Static-a sviram i u hard rock sastavu Starlight iz Kostolca.
Dosadašnji rad Atlantide sam ispratio koliko sam bio u mogućnosti, obzirom da dolazim iz drugačijeg sveta muzike! Moram priznati da je ovo nešto jako novo za mene, ali da je proba protekla jako dobro, što džemovanje, što sviranje autorskih pesama! Momci iz sastava su odlični muzičari i super ljudi što će mi naravno prijati u daljem radu sa njima! Mislim da ću dosta naučiti od ovih momaka, ali da ću svoju kreativnost ispoljiti u najboljem mogućem svetlu!
Hvala još jednom!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>