Feb 5 2014

PREMIJERA NOVOG SPOTA NA DAN ZALJUBLJENIH

ATLANTIDA - premijera spota  „Vrela stvar, ti i ja“ za Dan zaljubljenih. Bliži se i 14. februar – poznat kao „Dan zaljubljenih“.
ATLANTIDA će na ovaj poseban dan svim zaljubljenicima u rokenrol kulturu i tvrđi zvuk pokloniti svoj novi video spot za pesmu „Vrela stvar, ti i ja“. Ideja ovog video spota je da nas vrati u zlatne godine rok muzike kada ničega nije manjkalo – dobre muzike, lepih devojaka i raznoraznih uživanja… u stilu one čuvene krilatice „Sex, drugs & Rock’n’Roll“! Kao i u tim zlatnim godinama rokenrola, i u ovom spotu ćete moći da vidite sinergiju okorelih rok muzičara i plejboj zečica. Glavnu žensku ulogu nosi Playboy Playmate Dušica Jovičić, koju ste već mogli da primetite kao anđela u našem spotu „Na krilima plavog anđela“. Dušica je i izvršni producent ovog spota, ali i stilista preostalim prelepim devojkama koje se pojavljuju u njemu.

„Vrela stvar, ti i ja“ će biti treći spot posle „Na krilima plavog anđela“ i „Utopija“ koji radimo u saradnji sa produkcijskom kućom PIMP studios Inc. i pod režiserskom palicom Nikole Filipovića.

U iščekivanju premijere, pozivamo sve one koji su u prilici da dođu na druženje sa bendom 7. februara u požarevačkom klubu „KB“ ili 8. februara u subotičkom klubu „Clash“.

7.feb | POŽAREVAC | „KB“
8.feb | SUBOTICA | „CLASH“

Pratite naš YouTube kanal.

Vaša ATLANTIDA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>