Jul 7 2013

Novi spot – “ZAUVEK”

Došlo je vreme da predstavimo još jedan, treći po redu u nizu spotova sa našeg albuma “Na krilima…“. Nakon pesama “Na krilima plavog anđela” i “Utopija“, svoju ekranizaciju dočekala je i numera “Zauvek“.

Posebno nam je drago što je spot ostvaren u produkciji Nocturne magazina kao nagrada za Album godine izglasana u anketi njihovih čitalaca.

Rad sa Markom Ristićem predstavlja nam veliko zadovoljstvo, kako na profesionalnom planu, tako i na ličnom. On i ostatak Nocturne redakcije su veliki borci za rok kulturu na ovim prostorima i uvek će imati našu bezrezervnu podršku.

Atlantida Zauvek

Energiju sa snimanja lako ćete prepoznati u samom spotu, za koji možemo reći da je jedan od naših najkvalitetnijih.

“Mislim da je numera ‘Zauvek’ ubedljivo najbolja pesma na albumu i moj predlog je bio da se snimi spot za ovu pesmu,” prokomentarisao je Marko. “Prošlo je nešto više od dve godine kako je album izašao, a ovaj spot nas polako vraća unazad i podseća na ovaj album dok momci polako rade na novom materijalu.”

Osim Nocturne magazinu zahvalnost dugujemo i prodavnici Marić Muzički Instrumenti na pomoći oko realizacije spota, kao i našoj izdavačkoj kući ONE Records.

Nadamo se da ćete uživati u spotu koliko i mi u njegovoj realizaciji!

Vaša ATLANTIDA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>