Nov 19 2014

GIŠO I SILE, HVALA NA SVEMU!

gisha-i-sile
Posle više od 7 godina, ATLANTIDA ostaje bez svog prepoznatljivog gitarskog dvojca – Giše i Sileta!
Dragiša Đorđević Giša i Siniša Prodanović Sile odlučili su da napuste bend zbog privatnih obaveza i želje za posvećivanjem solo karijerama. Obojica su ostavili neizbrisiv trag u dosadašnjem radu benda. Giša je na poslednja dva albuma aktivno učestvovao u stvaranju prepoznatljivog zvuka i bio autor nekih od najboljih Atlantidinih pesama. Sile, sa druge strane, je osoba bez koje nijedno putešestvije ne bi bilo isto!
Sa njima je Atlantida ispisala svoje najlepše stranice, ali život je prepun uspona i padova tako da verujemo kao i uvek da ono najbolje tek predstoji…

Svojim dojučerašnjim saborcima i svim Atlantidinim fanovima Giša poručuje:
Nakon više od 7 godina provedenih u Atlantidi, došlo je vreme da se rastanemo. Prethodnih 7 godina predstavljalo je jedno veliko životno iskustvo i kroz tih 7 godina prošli smo kroz neke nezaboravne trenutke koje ću verovatno pamtiti do kraja života. Biti deo Atlantide je predstavljalo pravo zadovoljstvo i bilo je sjajno deliti binu sa svim ljudima koji su prošli kroz ovaj bend, a posebno sa Nemanjom, Siletom i Markom.
Hvala svima koji su podržavali dosadašnji rad benda i nadam se da ćete nastaviti sa time i u budućnosti, jer ovi momci to zaista zaslužuju.
Nemanji, Marku i Vedranu želim sve najbolje u daljem radu.“

Giša i ja smo skoro isti vremenski period proveli u Atlantidi i u potpunosti se slažem sa onim što je rekao. Trenutno želim da se posvetim solo karijeri. Zahvaljujem se i želim bendu sve najbolje u daljem radu. R’n’R!“, dodaje Sile.

ATLANTIDA već neko vreme aktivno traži novog gitaristu.

Velika nam je želja da nastavimo sa radom. ATLANTIDA je i ranije imala velike promene u postavi, ali se uvek okretala budućnosti i grabila ka novim pobedama. Nikada nije lako kada dođe do ovakvih situacija! Živimo u zemlji gde je teško baviti se rok muzikom i neretko dolazimo do preispitivanja želje za bavljenjem rokenrolom i pitanjem materijalne egzistencije.

Znam da će Giša i Sile uvek biti tu za nas ako zatreba! Ovim putem im se zahvaljujem na svemu što su učinili za Atlantidu i želim im sve najbolje u nastavku njihovih karijera.“Nemanja Savić, frontmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>