Apr 11 2013

“UTOPIJA” – Novi spot!

Veliko nam je zadovoljstvo da sa vama podelimo još jedan spot koji prati naš treći studijski album “Na krilima…“! “Utopija” – pesma koja ujedno otvara album – konačno je dobila svoju ekranizaciju nakon pesme “Na krilima plavog anđela“.

I ovog puta spot je ostvaren u koprodukcijskoj saradnji sa kućom “PIMP Studios” na čelu sa Nikolom Filipovićem, poznatim po radu sa velikim imenima kao što su Hammerfall, Blind Guardian, Symphony X i Edguy.Za razliku od prethodnog singla i klasične rok balade, ovaj put smo se odlučili da vam pružimo više tvrđeg zvuka i dosta energičniju pesmu.

Upravo zato su kadrovi za “Utopiju” iskorišćeni iz video materijala snimljenog na našem nastupu na prvom Beogradskom Autorskom Rok Festivalu (BARF), zbog autentičnosti energije koju kao bend nosimo na bini i namere da vam istu prenesemo na najbolji mogući način.

Video materijal nam je ustupila televizijska kuća MTS, kojom se ovom prilikom zahvaljujemo. Zahvalnost takođe dugujemo i Udruženju Rok Muzičara Srbije (URMUS), organizatoru samog festivala, zatim Stefanu Kovačeviću Kovči (Forever Storm) – autoru teksta, gostujućem vokalu i velikom prijatelju, kao i Nikoli Filipoviću, odnosno našoj izdavačkoj kući One Records.

Nadamo se da ćete uživati u spotu!
Vaša ATLANTIDA

Atlantida Utopija
Atlantida Utopija Spot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>