Nov 19 2014

GIŠO I SILE, HVALA NA SVEMU!

gisha-i-sile
Posle više od 7 godina, ATLANTIDA ostaje bez svog prepoznatljivog gitarskog dvojca – Giše i Sileta!
Dragiša Đorđević Giša i Siniša Prodanović Sile odlučili su da napuste bend zbog privatnih obaveza i želje za posvećivanjem solo karijerama. Obojica su ostavili neizbrisiv trag u dosadašnjem radu benda. Giša je na poslednja dva albuma aktivno učestvovao u stvaranju prepoznatljivog zvuka i bio autor nekih od najboljih Atlantidinih pesama. Sile, sa druge strane, je osoba bez koje nijedno putešestvije ne bi bilo isto!
Sa njima je Atlantida ispisala svoje najlepše stranice, ali život je prepun uspona i padova tako da verujemo kao i uvek da ono najbolje tek predstoji… (more…)

Sep 11 2014

Vedran Pućo je novi bubnjar Atlantide

vedran_cover

Nakon selektiranja petnaestak prijavljenih kandidata i održane audicije, naš izbor je pao na ovog momka iz Kostolca koji se bavi muzikom i bubnjevima godinama unazad, a mnogi ga znaju po radu sa bendom The Static.
Verujemo da ćemo sa Vedranom ispisati neke nove stranice u Atlantidinoj istoriji i da će on itekako opravdati naše poverenje. (more…)

Mar 1 2014

ATLANTIDA U GRUVANJU

Nakon nedavnog objavljivanja na našem YouTube kanalu, naš novi spot i aktuelni singl „Vrela stvar, ti i ja“ sutra će imati i tv premijeru u emisiji Gruvanje na RTV1.

Gruvanje predstavlja jedno od poslednjih uporišta u borbi za rok kulturu u našoj zemlji, stoga nam je velika čast što će poklonici tvrđeg zvuka upravo u ovoj emisiji moći po prvi put videti spot i na malim ekranima.

Atlantida će se kao i do sada zalagati za poboljšanje pozicije marginalizovane rok kulture, što kroz nastavak autorskog rada i pružanjem podrške ostalim kolegama iz branše.

Uživajte u novom spotu!
Vaša ATLANTIDA

Feb 14 2014

Vrela stvar, ti i ja – NOVI SPOT

Danas je 14. februar – poznatiji kao „Dan zaljubljenih“.

ATLANTIDA na ovaj poseban dan svim zaljubljenicima u rokenrol kulturu i tvrđi zvuk poklanja svoj novi video spot za pesmu „Vrela stvar, ti i ja“. Ideja ovog video spota je da nas vrati u zlatne godine rok muzike kada ničega nije manjkalo – dobre muzike, lepih devojaka i raznoraznih uživanja… u stilu one čuvene krilatice „Sex, drugs & Rock’n’Roll“! Kao i u tim zlatnim godinama rokenrola, i u ovom spotu ćete moći da vidite sinergiju okorelih rok muzičara i plejboj zečica. (more…)

Feb 5 2014

PREMIJERA NOVOG SPOTA NA DAN ZALJUBLJENIH

ATLANTIDA - premijera spota  „Vrela stvar, ti i ja“ za Dan zaljubljenih. Bliži se i 14. februar – poznat kao „Dan zaljubljenih“.
ATLANTIDA će na ovaj poseban dan svim zaljubljenicima u rokenrol kulturu i tvrđi zvuk pokloniti svoj novi video spot za pesmu „Vrela stvar, ti i ja“. Ideja ovog video spota je da nas vrati u zlatne godine rok muzike kada ničega nije manjkalo – dobre muzike, lepih devojaka i raznoraznih uživanja… u stilu one čuvene krilatice „Sex, drugs & Rock’n’Roll“! Kao i u tim zlatnim godinama rokenrola, i u ovom spotu ćete moći da vidite sinergiju okorelih rok muzičara i plejboj zečica. (more…)